Amaitutako laborategiak

Ezagutu amaitutako laborategien eskaintza.

  • DANTZA: DANCEHALL

    Dancehalla Jamaikatik datorren dantza estiloa da. Kalean sortutakoa da, eta hasieran dantzatzen zen Jamaikako musika herrikoia eta sound systema nahasirik. Gaur egun, batik bat, taldean dantzatzen den estiloa da eta egunero egiten ditugun mugimenduak imitatzen ditu. Laborategi honetan, dancehallaren oinarrizko pausoak landuko dira, eta baita mugimenduak zein koreografiak gauzatzeko teknikak ere. Laborategia pentsatuta dago dantza mota hau ezagutu nahi dutenentzat edo, ezagututa ere, orain duten ezagutza aberastu eta sakondu nahi dutenentzat. Dinamizazioa: Maider Ferreira Datak: urriaren 19tik otsailaren 22ra Ordutegia:…

  • DANTZA: AKRODANTZA

    Akrodantza dantza estilo bat da, mugimendua elementu akrobatikoekin nahasten duena. Laborategiaren helburua gure gorputzekin jolasten ikastea da, espazioa desplazamenduen bitartez ezagutzea eta dantza akrobaziarekin bateratzea, dantzaria bere gorputz-orekaren muturrera eramanez. Dinamizazioa: Eli Barandiaran Datak: urriaren 27tik abenduaren 22ra Ordutegia: 18:45 - 20:15 Eguna: asteazkena Plazak: 10 Prezioa: 20,25 €

  • ANTZERKI FISIKOA

    Antzerkiak pertsonen sormena eta irudimena estimulatzen ditu. Autoestimua sendotu, jendaurrean agertzeko segurtasuna eman eta talde lanean aritzea sustatzen du. Laborategi honek antzerki fisikoa du ardatz, abiapuntua GORPUTZA izango delarik beti, nahiz eta esperimentazio eta esplorazio prozesu honetan testuak eta bestelako teknikak ere geureganatuko ditugun, sorkuntza lan bat egiteko behar ditugun erremintak geureganatuz. Dinamizazioa: Irene Hernando Datak: otsailaren 3tik ekainaren 23ra Ordutegia: 18:00 - 20:00 Eguna: osteguna Plazak: 10 Prezioa: 57,00 €

  • GorputzEKIN

    Nola eraikitzen dira identitateak? Zein dira Besteak? Laborategi honetan, mugimendu ariketa eta praktika artistiko ezberdinen bidez (antzerki jolasak, talde dinamikak, testuak) Niaren eta munduaren arteko harremanean jarriko dugu interesa, sentikortasun feminista eta kritikoarekin. Esperimentazio, entsegu, ikerketa eta hausnarketarako gune intimo-kolektibo baten parte izateko desira baduzu, zatoz. Ez da jakintza berezirik behar. Dinamizazioa: Ageda Blasco Egia Datak: urriaren 28tik abenduaren 23ra Ordutegia: 18:00 - 20:00 Eguna: osteguna Plazak: 10 Prezioa: 30,00 €

  • KONTADORES SUKALDEA

    Kontadoreseko sukaldaritza laborategietan munduko txoko ezberdinetako zaporeak esploratzeko, gai ezberdinen bueltan gastronomiarekin jolasteko zein errezeta anitzak dastatzeko aukera izango duzu. POSTRE TRADIZIONALAK Zure ogi-lantegia martxan jarri dezakezu etxean tarta eta postre klasikoak egiteko Laborategi honekin: "Tatin tarta", "Euskal pastela", "Matcha tearekin egindako bizkotxoa"... eta gozo goxo gehiago! Dinamizazioa: Lander Ganzo Data: urriak 30 Ordutegia: 16:30 - 20:30 Eguna: larunbata Plazak: 10 Prezioa: 8,00 € NIKKEI SUKALDARITZA Nikkei sukaldaritza japoniarraren eta peruarraren arteko nahasketatik sortua da, XX. mende hasieran Perura migratutako…

  • Supper Club

    Supper club edo afaritarako klubean aukera izango duzu elikagai berriak dastatzeko, kozinatzen ikasteko eta, batez ere, sukaldaritzari buruz hitz egiteko. Asmoa da menu bat prestatzea, eta prozesuaren esperientziak partekatzea. Dinamizazioa: Gregory Schaefer Gaiak, data eta ordutegia: Maiatzak 8, 16:30 – 20:30SUKALDARITZA BEGANOA MUGARIK GABE  BETETA !Gure baratza miatuko dugu, zapore berriak ezagutzeko, eta harritzeko moduko ezustekoak izango ditugu. Beganoa izanda edo izan gabe, gozatzeko moduko laborategia duzu. Ekainak 12, 16:30 – 20:30 NEW ORLEANS: BUDUA ETA JAZZA SUKALDEAN BETETA !New Orleanseko…

  • DANTZA: DANCEHALL

    Dancehalla Jamaikatik datorren dantza estiloa da. Kalean sortutakoa da, eta hastapenean Jamaikako musika herrikoia eta sound systema nahasirik dantzatzen zen. Gaur egun, taldean dantzatzen den estiloa da batik bat, eta egunerokotasunean egiten ditugun mugimenduak imitatzen ditu. Laborategi honetan, dancehallaren oinarrizko pausuak landuko dira, eta baita mugimendu zein koreografiak gauzatzeko teknikak ere. Laborategia dantza mota hau ezagutu nahi dutenentzat dago pentsatuta edo, ezagututa ere, dakitena aberastu eta sakondu nahi dutenentzat. Dinamizazioa: Maider Ferreira Datak: apirilak 21 eta 28, maiatzak 5, 12, 19 eta 26,…

  • LABORATEGIA MUNDUKO SUKALDARITZA

    Laborategi honetan, hainbat tokitako janaria prestatu eta dastatu ahal izango da. Osagai berezien, errezeta berrien konbinazioekin, eta zapore, espezia eta usain ugarirekin esperimentatu ahal izango dugu. Laborategia amaitutakoan prestatu ditugun platerak eraman ahal izango dira. Dinamizazioa: Lander Ganzo Gaiak, datak eta ordutegia: • Apirilak 24, 16:30 – 20:30 ESPEZIA ETA BELAR AROMATIKOEN SORKUNTZA TAILERRA Tailer honetan zentzumenen bidez gozatuko ditugu espezia eta belar aromatiko ezberdinen lurrinak, ñabardurak eta zaporeak. Errezetak garatuko ditugu espezia eta belar aromatikoekin eta eskaintzen diguten aukera…

  • TWERKING FEMINISTA

    Twerk ikastaroaren proposamena da askatzeko eta ahalduntzeko espazioa izatea. Twerka Dance Halletik dator, eta asmoa da gure gorputzarekin konektatzea, lotura, eskemak eta gorputzarekiko izan ditzakegun aurreiritziak askatzea. Gorputza eta ipurdia mugituko ditugu, orain arte halakorik egingo genuela uste ez genuen moduan, inork epaitzeko beldurrik gabe. Laborategia erabat praktikoa izango da eta hori guztia guk gure gorputzarekin esperimentatu ahal izango dugu. Dinamizazioa: Raquel Coroma Datak: apirilak 30, maiatzak 7, 14, 21 eta 28, ekainak 4, 11, 18 eta 25 Ordutegia: 17:00…

  • BATCH COOKING

    Nekatuta al zaude era osasungarrian ez jateko aitzakiak jartzeaz? Batch cookinga asteko janaria arratsalde batean planifikatzeko eta kozinatzeko teknika bat da, menu osasungarriak eginez. Horri esker, denbora faltagatik janari azkar ez oso osasungarria kontsumitzea saihestuko dugu; izan ere, hozkailua jateko prest dagoen janariz beteta izango dugu, jaki bera hainbat plateretarako erabiltzean sormena piztuko dugu, janaria alferrik galtzea saihestuko dugu, sasoiko elikagaiak kontsumituko ditugu eta sukaldean erraz aritzeko gure aliatuak zein diren jakingo dugu. Dinamizazioa: Carolina Rincón Data: maiatzak 15 Ordutegia:…

Bidali zure proposamena

Haz clic para leer la política de privacidad.

 

 

Gora joan