Amaitutako laborategiak

Ezagutu amaitutako laborategien eskaintza.

  • Supper Club

    Supper club edo afaritarako klubean aukera izango duzu elikagai berriak dastatzeko, kozinatzen ikasteko eta, batez ere, sukaldaritzari buruz hitz egiteko. Asmoa da menu bat prestatzea, eta prozesuaren esperientziak partekatzea. Dinamizazioa: Gregory Schaefer Gaiak, data eta ordutegia: Maiatzak 8, 16:30 – 20:30SUKALDARITZA BEGANOA MUGARIK GABE  BETETA !Gure baratza miatuko dugu, zapore berriak ezagutzeko, eta harritzeko moduko ezustekoak izango ditugu. Beganoa izanda edo izan gabe, gozatzeko moduko laborategia duzu. Ekainak 12, 16:30 – 20:30 NEW ORLEANS: BUDUA ETA JAZZA SUKALDEAN BETETA !New Orleanseko…

  • DANTZA: DANCEHALL

    Dancehalla Jamaikatik datorren dantza estiloa da. Kalean sortutakoa da, eta hastapenean Jamaikako musika herrikoia eta sound systema nahasirik dantzatzen zen. Gaur egun, taldean dantzatzen den estiloa da batik bat, eta egunerokotasunean egiten ditugun mugimenduak imitatzen ditu. Laborategi honetan, dancehallaren oinarrizko pausuak landuko dira, eta baita mugimendu zein koreografiak gauzatzeko teknikak ere. Laborategia dantza mota hau ezagutu nahi dutenentzat dago pentsatuta edo, ezagututa ere, dakitena aberastu eta sakondu nahi dutenentzat. Dinamizazioa: Maider Ferreira Datak: apirilak 21 eta 28, maiatzak 5, 12, 19 eta 26,…

  • LABORATEGIA MUNDUKO SUKALDARITZA

    Laborategi honetan, hainbat tokitako janaria prestatu eta dastatu ahal izango da. Osagai berezien, errezeta berrien konbinazioekin, eta zapore, espezia eta usain ugarirekin esperimentatu ahal izango dugu. Laborategia amaitutakoan prestatu ditugun platerak eraman ahal izango dira. Dinamizazioa: Lander Ganzo Gaiak, datak eta ordutegia: • Apirilak 24, 16:30 – 20:30 ESPEZIA ETA BELAR AROMATIKOEN SORKUNTZA TAILERRA Tailer honetan zentzumenen bidez gozatuko ditugu espezia eta belar aromatiko ezberdinen lurrinak, ñabardurak eta zaporeak. Errezetak garatuko ditugu espezia eta belar aromatikoekin eta eskaintzen diguten aukera…

  • TWERKING FEMINISTA

    Twerk ikastaroaren proposamena da askatzeko eta ahalduntzeko espazioa izatea. Twerka Dance Halletik dator, eta asmoa da gure gorputzarekin konektatzea, lotura, eskemak eta gorputzarekiko izan ditzakegun aurreiritziak askatzea. Gorputza eta ipurdia mugituko ditugu, orain arte halakorik egingo genuela uste ez genuen moduan, inork epaitzeko beldurrik gabe. Laborategia erabat praktikoa izango da eta hori guztia guk gure gorputzarekin esperimentatu ahal izango dugu. Dinamizazioa: Raquel Coroma Datak: apirilak 30, maiatzak 7, 14, 21 eta 28, ekainak 4, 11, 18 eta 25 Ordutegia: 17:00…

  • BATCH COOKING

    Nekatuta al zaude era osasungarrian ez jateko aitzakiak jartzeaz? Batch cookinga asteko janaria arratsalde batean planifikatzeko eta kozinatzeko teknika bat da, menu osasungarriak eginez. Horri esker, denbora faltagatik janari azkar ez oso osasungarria kontsumitzea saihestuko dugu; izan ere, hozkailua jateko prest dagoen janariz beteta izango dugu, jaki bera hainbat plateretarako erabiltzean sormena piztuko dugu, janaria alferrik galtzea saihestuko dugu, sasoiko elikagaiak kontsumituko ditugu eta sukaldean erraz aritzeko gure aliatuak zein diren jakingo dugu. Dinamizazioa: Carolina Rincón Data: maiatzak 15 Ordutegia:…

  • BATCH COOKING

    Nekatuta al zaude era osasungarrian ez jateko aitzakiak jartzeaz? Batch cookinga asteko janaria arratsalde batean planifikatzeko eta kozinatzeko teknika bat da, menu osasungarriak eginez. Horri esker, denbora faltagatik janari azkar ez oso osasungarria kontsumitzea saihestuko dugu; izan ere, hozkailua jateko prest dagoen janariz beteta izango dugu, jaki bera hainbat plateretarako erabiltzean sormena piztuko dugu, janaria alferrik galtzea saihestuko dugu, sasoiko elikagaiak kontsumituko ditugu eta sukaldean erraz aritzeko gure aliatuak zein diren jakingo dugu. Dinamizazioa: Carolina Rincón Data: otsailak 13 Ordutegia:…

  • Supper Club

    Supper club edo afaritarako klubean aukera izango duzu elikagai berriak dastatzeko, kozinatzen ikasteko eta, batez ere, sukaldaritzari buruz hitz egiteko. Asmoa da menu bat prestatzea, eta prozesuaren esperientziak partekatzea. Dinamizazioa: Gregory Schaefer Gaiak, data eta ordutegia: Otsailak 20, 16:30 - 20:30 LIBANO Libanoko janaria jaki erdi-orientalaren adibide ezin hobea da: Errezeta eta zapore mediterraneoen, arabiarren, asiarren eta Afrikako iparraldekoen nahasketa bat da. Oilaskoa kebab estiloan egingo dugu, humusa, berenjena patea, espezia, ogia eta, amaieran, baklavah. Eguzkiaren janaria da ehuneko ehunean.…

  • LABORATEGIA MUNDUKO SUKALDARITZA

    BETETA! Laborategi honetan, hainbat tokitako janaria prestatu eta dastatu ahal izango da. Osagai berezien, errezeta berrien konbinazioekin, eta zapore, espezia eta usain ugarirekin esperimentatu ahal izango dugu. Laborategia amaitutakoan prestatu ditugun platerak eraman ahal izango dira. Dinamizazioa: Lander Ganzo Gaiak, datak eta ordutegia: Eguna: larunbata Plaza kopurua: 8 Prezioa: 8 € saio bakoitzeko. Oharra: saioak elkarren artean independenteak dira. Otsailak 6, 16:30 - 20:30 MUNDUKO SALTSA GOZOAK Munduko hainbat tokitako saltsa gozoak egiten ikasiko dugu, eta barazki, pasta, arraina zein…

  • GORPUTZ KONTZIENTZIA

    Gorputzaren kontzientzia izatea eta norbere gorputzaren presentziaz jabetzea baliagarriak dira bizitzaren hainbat esparrutan. Ez soilik kamera aurrean agertzeko edo agertoki baten gainean aritzeko. Oinarrizko Gorputz Kontzientzia Terapiaren elementuak hartuko ditugu abiapuntu gisa eta, ariketa gidatu batzuen bidez, gorputzarekin konektatzen ikasiko dugu. Eguneroko bizitzan aplikatu ahal diren ariketa sinpleak egingo ditugu. Horrez gain, saioetan biziko ditugun esperientzien inguruko hausnarketa eragingo dugu. Dinamizazioa: María Alonso del Val Datak: otsailak 9, 16, 23 eta martxoak 2, 9, 16, 23, 30. Ordutegia: 18:30 -…

  • DANTZA: DANCEHALL

    Dancehalla Jamaikatik datorren dantza estiloa da. Kalean sortutakoa da, eta hastapenean dantzatzen zen Jamaikako musika herrikoia eta sound systema nahasirik. Gaur egun, batik bat, taldean dantzatzen den estiloa da eta egunerokotasunean egiten ditugun mugimenduak imitatzen ditu. Laborategi honetan, dancehallaren oinarrizko pausuak landuko dira, eta baita mugimendu zein koreografiak gauzatzeko teknikak ere. Laborategia pentsatuta dago dantza mota hau ezagutu nahi dutenentzat edo, ezagututa ere, orain duten ezagutza aberastu eta sakondu nahi dutenentzat. Dinamizazioa: Maider Ferreira Datak: otsailak 10, 17, 24 eta…

 

 

Gora joan