Amaitutako laborategiak

Ezagutu amaitutako laborategien eskaintza.

  • KALE ARGAZKIGINTZA

    Kameraren bidez hiriko hainbat eremuren argazki esku-hartzeak egingo ditugu. Hainbat eremutan bisitaldia egin ostean, hirian Covid19 krisiaren eragina aztertuko dugu irudien bitartez Dinamizazioa: Davit Amunarriz Data: ekainaren 27a Ordutegia: 10:00-13:00 Eguna: larunbata Plaza kopurua: 8 Prezioa: 5,25€

  • CONTACT INPROBISAZIOA

    Contact dantza teknika bat da. Horren arabera, kontaktu fisikoko puntuak abiapuntu bat dira, inprobisazioaren bidez, mugimendua esploratzeko. Gainera, aplikazio eta onura ugari ditu beren fisikotasuna eta beste pertsona batzuekin harremanak izateko ematen duen aukera ezagutu eta horretaz gozatu nahi duten guztientzat. Tailer honen ardatza izango da Contact Inprobisazioa teknikaren printzipioak ezagutzea, dinamika indibidualen, bikoteen, hirukoteen eta taldeen bidez. Edozein pertsona ongi etorria izango da, ez da dantzaren ezagutzarik izan behar. Dinamizazioa: María Alonso Datak: martxoak 26; apirilak 2, 16, 30;…

  • LABORATEGIA MUNDUKO SUKALDARITZA

    Laborategi honek hainbat jatorritako janaria prestatzeko eta dastatzeko aukera eskaintzen digu. Osagai konbinazio berezi, errezeta berri, askotariko zapore, espezie zein usainekin esperimentatzeko aukera izango dugu. Laborategi amaieran aukera izango dugu prestaturikoa dastatzeko. Dinamizazioa: Lander Ganzo Gaiak, datak eta ordutegia: Martxoak 28, 16:30 - 20:30 MUNDUKO ARROZAK Planetan gehien kontsumitzen den zerealak forma, kolore eta testura ugari eskaintzen ditu. Tailer eder honetan Asiako eta Europako hainbat herrialdetan barrena bidaiatuko dugu; eta ikasiko dugu askotariko eta zapore, kolore eta testura askotako plater…

  • TWERKING FEMINISTA: NIRE DANTZAN ARAUAK NIK JARTZEN DITUT

    Twerk ikastaroaren proposamena da askatzeko eta ahalduntzeko espazioa izatea. Twerka Dance Halletik dator, eta asmoa da gure gorputzarekin konektatzea, lotura, eskemak eta gorputzarekiko izan ditzakegun aurreiritziak askatzea. Gorputza eta ipurdia mugituko ditugu, orain arte halakorik egingo genuela uste ez genuen moduan, inork epaitzeko beldurrik gabe. Laborategia erabat praktikoa izango da eta hori guztia guk gure gorputzarekin esperimentatu ahal izango dugu. Dinamizazioa: Raquel Coroma Datak: martxoak 27; apirilak 3, 17, 24; maiatzak 8, 15, 22, 29 eta ekainak 5 eta12. Ordutegia:…

  • Supper Club

    Supper club edo afari klubean aukera izango dugu elikagai berriak dastatzeko, janaria prestatzen ikasteko eta, batik bat, sukalde kontuez berriketan aritzeko. Taldekideen artean prestatuko dugu afaria, eta prestaketa-prozesuaren esperientzia partekatu ahalko dugu. Laborategian afari ederraz gozatzeko parada izango dugu, konpainia ezin hobean. Dinamizazioa: Gregory Schaefer Gaiak, data eta ordutegia: Martxoak 21, 16:30 - 20:30 LIBANO Libanoko janaria jaki erdi-orientalaren adibide ezin hobea da: Errezeta eta zapore mediterraneoen, arabiarren, asiarren eta Afrikako iparraldekoen nahasketa bat da. Oilaskoa kebab estiloan egingo dugu,…

  • BATCH COOKING

    Nekatuta al zaude era osasungarrian ez jateko aitzakiak jartzeaz? Batch cookinga asteko janaria arratsalde batean planifikatzeko eta kozinatzeko teknika bat da, menu osasungarriak eginez. Horri esker, denbora faltagatik janari azkar ez oso osasungarria kontsumitzea saihestuko dugu; izan ere, hozkailua jateko prest dagoen janariz beteta izango dugu, jaki bera hainbat plateretarako erabiltzean sormena piztuko dugu, janaria alferrik galtzea saihestuko dugu, sasoiko elikagaiak kontsumituko ditugu eta sukaldean erraz aritzeko gure aliatuak zein diren jakingo dugu. Dinamizazioa: Carolina Rincón Datak: Maiatzak 9 Ordutegia:…

  • ARGAZKIGINTZA: ERREBELATZE ANALOGIKOA

    Gehien gustatzen zaizkizun argazkiak paperean eduki nahi dituzu? Jakin nahi duzu nolakoa den argazkia ateratzen duzunetik gehien gustatzen zaizkizun argazkiak errebelatzen dituzun arte egiten den prozesua? Laborategi honetan ikasiko dugu negatiboak lortzeko film bobinak zurian errebelatzen, eta gero paper fotografikora pasatzen laborategian. Hori egin baino lehen, irteera praktiko bat egingo dugu bobina film kamerak erabiltzen ikasteko: filma prestatuko dugu, kameran kargatuko dugu eta argazkiak aterako ditugu; argia nola neurtu eta irudiak nola lortu ikusiko dugu. Dinamizazioa: Davit Amunarriz Datak: Apirilak…

  • INSTAGRAMEKO BIDEO GUAYENAK (16 - 20 urte)

    Zure bideoargitalpenak guayenak izatea nahi duzu? Zure Insta guayena izatea nahi duzu? Laborategi honetan, gure sormena eta originaltasuna erabiliko ditugu. Horretarako, Instagrameko gure profiletan ikus-entzunezko edukiak sortzeko modu desberdinak aztertu eta ikasiko ditugu. Anima zaitez! Dinamizazioa: Jeannette Díaz Datak: Apirilak 22 eta 29 eta maiatzak 6, 13, 20 Ordutegia: 18:00 - 20:00 Eguna: Asteazkena Plazak: 10 Prezioa: doan

  • Autorretratutik "selfie"-ra

    Laborategi honetan hainbat gauza interesgarri aztertzeko aukera izango dugu, esaterako, autorretratuaren lehenengo urratsak eta argazkigintzaren historian izan dituen helburu ezberdinak. Baita gaur egungo “selfie”aren kontzeptua ere. Horretarako, argazkilari ospetsuen lanak ikusiko ditugu eta ikasitakoa praktikan jarriko dugu, geure buruari argazkiak ateraz eta argazki-makina ezberdinak erabiliz. Dinamizazioa: Cristina Calvo - Exprimento Limón elkartea Datak: urriak 16, 23, 30 eta azaroak 6 Ordutegia: 18:30-20:30 Egunak: asteazkena Plazak: 10 Prezioa: 12€

  • LABORATEGIA MUNDUKO SUKALDARITZA

    Laborategi honek hainbat jatorritako janaria prestatzeko eta dastatzeko aukera eskaintzen digu. Osagai konbinazio berezi, errezeta berri, askotariko zapore, espezie zein usainekin esperimentatzeko aukera izango dugu. Laborategi amaieran aukera izango dugu prestaturikoa dastatzeko. Dinamizazioa: Lander Ganzo Gaiak, datak eta ordutegia: Urriak 19, 16:30-20:30 INDIAKO SUKALDARITZA BEGETARIANOA Indiako janari begetarianoa, zalantzarik gabe, munduko hoberenetarikoa da; izan ere, gai baita dilista eta patata apal batzuetatik plater harrigarri eta zoragarriak sortzeko, eragile erlijioso, geografiko eta klimatikoak nahasiz espezien alkimiarekin: chai goxo batekin lagundutako samos,…

 

 

Gora joan