Amaitutako laborategiak

Ezagutu amaitutako laborategien eskaintza.

  • BATCH COOKING

    Nekatuta al zaude era osasungarrian ez jateko aitzakiak jartzeaz? Batch cookinga asteko janaria arratsalde batean planifikatzeko eta kozinatzeko teknika bat da, menu osasungarriak eginez. Horri esker, denbora faltagatik janari azkar ez oso osasungarria kontsumitzea saihestuko dugu; izan ere, hozkailua jateko prest dagoen janariz beteta izango dugu, jaki bera hainbat plateretarako erabiltzean sormena piztuko dugu, janaria alferrik galtzea saihestuko dugu, sasoiko elikagaiak kontsumituko ditugu eta sukaldean erraz aritzeko gure aliatuak zein diren jakingo dugu. Dinamizazioa: Carolina Rincón Data: otsailak 13 Ordutegia:…

  • Supper Club

    Supper club edo afaritarako klubean aukera izango duzu elikagai berriak dastatzeko, kozinatzen ikasteko eta, batez ere, sukaldaritzari buruz hitz egiteko. Asmoa da menu bat prestatzea, eta prozesuaren esperientziak partekatzea. Dinamizazioa: Gregory Schaefer Gaiak, data eta ordutegia: Otsailak 20, 16:30 - 20:30 LIBANO Libanoko janaria jaki erdi-orientalaren adibide ezin hobea da: Errezeta eta zapore mediterraneoen, arabiarren, asiarren eta Afrikako iparraldekoen nahasketa bat da. Oilaskoa kebab estiloan egingo dugu, humusa, berenjena patea, espezia, ogia eta, amaieran, baklavah. Eguzkiaren janaria da ehuneko ehunean.…

  • LABORATEGIA MUNDUKO SUKALDARITZA

    BETETA! Laborategi honetan, hainbat tokitako janaria prestatu eta dastatu ahal izango da. Osagai berezien, errezeta berrien konbinazioekin, eta zapore, espezia eta usain ugarirekin esperimentatu ahal izango dugu. Laborategia amaitutakoan prestatu ditugun platerak eraman ahal izango dira. Dinamizazioa: Lander Ganzo Gaiak, datak eta ordutegia: Eguna: larunbata Plaza kopurua: 8 Prezioa: 8 € saio bakoitzeko. Oharra: saioak elkarren artean independenteak dira. Otsailak 6, 16:30 - 20:30 MUNDUKO SALTSA GOZOAK Munduko hainbat tokitako saltsa gozoak egiten ikasiko dugu, eta barazki, pasta, arraina zein…

  • GORPUTZ KONTZIENTZIA

    Gorputzaren kontzientzia izatea eta norbere gorputzaren presentziaz jabetzea baliagarriak dira bizitzaren hainbat esparrutan. Ez soilik kamera aurrean agertzeko edo agertoki baten gainean aritzeko. Oinarrizko Gorputz Kontzientzia Terapiaren elementuak hartuko ditugu abiapuntu gisa eta, ariketa gidatu batzuen bidez, gorputzarekin konektatzen ikasiko dugu. Eguneroko bizitzan aplikatu ahal diren ariketa sinpleak egingo ditugu. Horrez gain, saioetan biziko ditugun esperientzien inguruko hausnarketa eragingo dugu. Dinamizazioa: María Alonso del Val Datak: otsailak 9, 16, 23 eta martxoak 2, 9, 16, 23, 30. Ordutegia: 18:30 -…

  • DANTZA: DANCEHALL

    Dancehalla Jamaikatik datorren dantza estiloa da. Kalean sortutakoa da, eta hastapenean dantzatzen zen Jamaikako musika herrikoia eta sound systema nahasirik. Gaur egun, batik bat, taldean dantzatzen den estiloa da eta egunerokotasunean egiten ditugun mugimenduak imitatzen ditu. Laborategi honetan, dancehallaren oinarrizko pausuak landuko dira, eta baita mugimendu zein koreografiak gauzatzeko teknikak ere. Laborategia pentsatuta dago dantza mota hau ezagutu nahi dutenentzat edo, ezagututa ere, orain duten ezagutza aberastu eta sakondu nahi dutenentzat. Dinamizazioa: Maider Ferreira Datak: otsailak 10, 17, 24 eta…

  • KALE ARGAZKIGINTZA

    Kameraren bidez hiriko hainbat eremuren argazki esku-hartzeak egingo ditugu. Hainbat eremutan bisitaldia egin ostean, hirian Covid19 krisiaren eragina aztertuko dugu irudien bitartez Dinamizazioa: Davit Amunarriz Data: ekainaren 27a Ordutegia: 10:00-13:00 Eguna: larunbata Plaza kopurua: 8 Prezioa: 5,25€

  • CONTACT INPROBISAZIOA

    Contact dantza teknika bat da. Horren arabera, kontaktu fisikoko puntuak abiapuntu bat dira, inprobisazioaren bidez, mugimendua esploratzeko. Gainera, aplikazio eta onura ugari ditu beren fisikotasuna eta beste pertsona batzuekin harremanak izateko ematen duen aukera ezagutu eta horretaz gozatu nahi duten guztientzat. Tailer honen ardatza izango da Contact Inprobisazioa teknikaren printzipioak ezagutzea, dinamika indibidualen, bikoteen, hirukoteen eta taldeen bidez. Edozein pertsona ongi etorria izango da, ez da dantzaren ezagutzarik izan behar. Dinamizazioa: María Alonso Datak: martxoak 26; apirilak 2, 16, 30;…

  • LABORATEGIA MUNDUKO SUKALDARITZA

    Laborategi honek hainbat jatorritako janaria prestatzeko eta dastatzeko aukera eskaintzen digu. Osagai konbinazio berezi, errezeta berri, askotariko zapore, espezie zein usainekin esperimentatzeko aukera izango dugu. Laborategi amaieran aukera izango dugu prestaturikoa dastatzeko. Dinamizazioa: Lander Ganzo Gaiak, datak eta ordutegia: Martxoak 28, 16:30 - 20:30 MUNDUKO ARROZAK Planetan gehien kontsumitzen den zerealak forma, kolore eta testura ugari eskaintzen ditu. Tailer eder honetan Asiako eta Europako hainbat herrialdetan barrena bidaiatuko dugu; eta ikasiko dugu askotariko eta zapore, kolore eta testura askotako plater…

  • TWERKING FEMINISTA: NIRE DANTZAN ARAUAK NIK JARTZEN DITUT

    Twerk ikastaroaren proposamena da askatzeko eta ahalduntzeko espazioa izatea. Twerka Dance Halletik dator, eta asmoa da gure gorputzarekin konektatzea, lotura, eskemak eta gorputzarekiko izan ditzakegun aurreiritziak askatzea. Gorputza eta ipurdia mugituko ditugu, orain arte halakorik egingo genuela uste ez genuen moduan, inork epaitzeko beldurrik gabe. Laborategia erabat praktikoa izango da eta hori guztia guk gure gorputzarekin esperimentatu ahal izango dugu. Dinamizazioa: Raquel Coroma Datak: martxoak 27; apirilak 3, 17, 24; maiatzak 8, 15, 22, 29 eta ekainak 5 eta12. Ordutegia:…

  • Supper Club

    Supper club edo afari klubean aukera izango dugu elikagai berriak dastatzeko, janaria prestatzen ikasteko eta, batik bat, sukalde kontuez berriketan aritzeko. Taldekideen artean prestatuko dugu afaria, eta prestaketa-prozesuaren esperientzia partekatu ahalko dugu. Laborategian afari ederraz gozatzeko parada izango dugu, konpainia ezin hobean. Dinamizazioa: Gregory Schaefer Gaiak, data eta ordutegia: Martxoak 21, 16:30 - 20:30 LIBANO Libanoko janaria jaki erdi-orientalaren adibide ezin hobea da: Errezeta eta zapore mediterraneoen, arabiarren, asiarren eta Afrikako iparraldekoen nahasketa bat da. Oilaskoa kebab estiloan egingo dugu,…

 

 

Gora joan