LABORATEGIAK

 Supper Club

Supper club edo afaritarako klubean aukera izango duzu elikagai berriak dastatzeko, kozinatzen ikasteko eta, batez ere, sukaldaritzari buruz hitz egiteko. Asmoa da menu bat prestatzea, eta prozesuaren esperientziak partekatzea.

  • Dinamizazioa: Gregory Schaefer
  • Gaiak, data eta ordutegia:
    • Maiatzak 8, 16:30 – 20:30
      SUKALDARITZA BEGANOA MUGARIK GABE  BETETA !
      Gure baratza miatuko dugu, zapore berriak ezagutzeko, eta harritzeko moduko ezustekoak izango ditugu. Beganoa izanda edo izan gabe, gozatzeko moduko laborategia duzu.

    • Ekainak 12, 16:30 – 20:30
      NEW ORLEANS: BUDUA ETA JAZZA SUKALDEAN BETETA !
      New Orleanseko gastronomiak historia mitikoa du. Gisatu eta arroz bereziak, arrain eta itsaski freskoak, postre bitxiak… zapore festarekin gozatuko duzu!

  • Egunak: larunbata
  • Plazak: 8
  • Prezioa: 8,00 € saio bakoitzeko.
  • Oharra: saio hauek era independentean programatu dira.

 

Gora joan